Hvem er jeg?

Marianne Korsgaard Helms

Psykolog
Jeg uddannet og autoriseret psykolog.
Det er min motivation og drivkraft, sammen med dig at skabe TRIVSEL.

Jeg har arbejdet med formidling, ledelse, terapi og coaching på professionelt plan i mere end 35 år. Jeg arbejder fremtidsfokuseret, dvs. at jeg ser det som en væsentlig opgave, at give dig redskaber til at tackle dine problemstillinger fremadrettet.

Med afsæt i din motivation vil jeg give dig hjælp og værktøjer til at få bedre trivsel i dit liv /dit parforhold / dit familieliv / dit arbejde.
Er du motiveret for at tage denne rejse – understøtter jeg den, og giver dig de værktøjer, der gør det muligt for dig at gennemføre og fuldende den.
Jo tidligere du får hjælp, desto hurtigere kan du komme i gang med processen, inden problemerne og din mistrivsel vokser sig for store.


Frem for kun at benytte dine ressourcer på at forstå, hvorfor livet er blevet som det er blevet, arbejder vi på at finde et ”hvordan” eller et ”hvad skal der til for at”, så vi kan arbejde med og tackle problemet i morgen, altså at give dig værktøjer til, selv at arbejde med problemet fremadrettet.